Overslaan en naar de inhoud gaan

Voordelen

Een lidmaatschap kost weinig maar biedt veel. Voor € 20 per jaar is er een warme return:

  • Je hebt toegang tot onafhankelijke en betrouwbare informatie.
  • Dystozine krijg je 2 keer per jaar in je box of bus.
  • Dystoflash komt regelmatig binnen met een up to date kalender voor o.a. ledendagen, dystoniebabbels en andere activiteiten.

Dystozine

Informatie over dystonie, getuigenissen van patiënten en hun mantelzorgers, actueel medisch nieuws, worden halfjaarlijks gebundeld in het magazine ‘Dystozine’. Wie lid wordt krijgt het magazine digitaal of per post toegestuurd.

Benieuwd? Lees onze vorige edities.

Activiteiten

Aanspreekpunt zijn, betekent ook mensen samen brengen. Activiteiten, lezingen, ervaringen uitwisselen dankzij o.a. dystoniebabbels… Een manier om van elkaar te leren, een moment ook van heerlijk samen zijn en een moment om samen met je partner/mantelzorger terug energie te krijgen.

Moove!!

activiteitenkalender

Actueel Medisch nieuws

De wetenschap gaat vooruit. De tijd staat niet stil. Ook niet wat dystonie betreft. Onze oren staan wereldwijd open om het nieuws op te vangen, te filteren en via onze medische adviesraad door te geven. In Dystozine lees je halfjaarlijks wat evoluties zijn naar inzicht en behandeling.

Dystonie.be geeft advies!

Na een kwarteeuw ervaring hebben we expertise opgedaan. Nee, we zijn geen plaatsvervanger voor de medische knowhow, maar weten intussen dat verkeerde diagnoses mensen jarenlang op het verkeerde pad sturen.

Je mag ons gerust contacteren. In alle vertrouwen. Als jouw vraag een vermoeden heeft van dystonie, helpen we je graag verder. Andere vragen worden niet beantwoord en geen enkele vraag wordt op social media geplaatst.

Met je vraag over dystonie kan je terecht op: info@dystonie.be