Onze vereniging i.s.m. de warmste week

Music For Life

Binnenkort zal Vlaanderen weer opwarmen voor de Music For Life campagne van StuBru! De Warmste Week op het einde van het jaar is een vaste waarde geworden voor veel Vlamingen en zal van 18 tot 24 december live uitgezonden worden vanuit het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

De afgelopen 2 jaar kregen we dankzij Music For Life niet alleen een financieel duwtje in de rug maar werd onze organisatie door enkele leuke acties ook actief in de kijker gezet. We staan er steeds van versteld met hoeveel ondernemerschap, inzet, positiviteit en creativiteit er acties ten voordele van onze dystonievereniging worden opgezet.

Een actie voor de “Belgische Dystonie” organiseren? Het is kinderspel!  https://dewarmsteweek.stubru.be/registreer_een_actie

Jong of oud, iedereen doet mee!
Piepjong, stokoud of ergens daartussen? Zin om alleen, met vrienden, in familie verband, met je collega’s, met de jeugdvereniging, met je klasgenoten, … iets te organiseren? Ga ervoor, want werkelijk iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen!

Klein of groot, elke actie maakt een verschil!
Verkoop je zelfgemaakte sjaals, koekjes of soep? Organiseer je een tombola, concert of zwemmarathon?
Elke actie klein of groot heeft zijn impact op onze werking! De verzamelde euro’s investeren we aan meer onderzoek en informatie voor onze leden. Meer nog, door je actie leren nog meer mensen onze organisatie kennen.

Wanneer of waar, jij bepaalt de planning!
Neem je graag de tijd om iets te organiseren? Op een markt, school, of op het werk. Het kan allemaal! Vanaf september kan je acties registreren en organiseren. Dit tot en met de slotdag van de warmste week op 24 december 2017.

We danken alvast iedereen voor zijn bereidwillige medewerking.

Het dystonie-team

 

Geplaatst in evenementen Getagd met , ,